Kontakt os på telefon: 91 95 09 50​

Eller send os en mail her »​

erhardtOm Jysk Facadespecialist ApS

Vi forener miljø og økonomi

​Hos Jysk Facadespecialist ApS forener vi miljø og økonomi. Vi er specialister i bygningsfacader, og påtager os alle opgaver indenfor renovering og nybygning af jeres facade. 

Vi energioptimerer facaden med isolering, som efterfølgende pudses med specialpuds. Vores produkt reducerer bygningens varmetab, forbedrer vores fælles miljø og reducerer din varmeudgift.

Jysk Facadespecialist ApS er en byggevirksomhed med fokus på at lave et godt stykke arbejde. Som familievirksomhed gennem to generationer, er vi afhængige af at agere troværdigt i alle henseender. Vi forsøger således altid at fremme dialog mellem bygherre, rådgiver og håndværkere før, under og efter byggeprocessen. 

Vores primære fokusområde er facadearbejder, da vi har opbygget stort kendskab til byggeprocessen og det materialevalg, som konstant videreudvikles og forbedres.

Vores arbejde er omfattet af håndværkerfradraget for 2017, og i samarbejde med Energispareselskabet Vendsyssel, kan vi give tilskud til energibesparende facaderenoveringer.

Det kan du forvente af os:

Et facadesystem forvandler dit hus ved at:​

  • Forbedrer dit indeklima

  • Reducerer dine energiudgifter

  • Giver din facade et arkitektonisk løft

Få et uforpligtende tilbud​

Vi vender altid tilbage inden for 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring os op​

​Send os en mail

Firmainfo

Jysk Facadespecialist ApS

CVR: 38924060

Adresse

Skallerupvej 305

9800 Hjørring

Følg os